Doe mee

bij De Kleine Stroom

Wil jij je ook meer verbinden met je natuur?

Heb jij ook behoefte aan meer verbinding in een wereld die steeds meer om het ego lijkt te draaien. Waar ik en hebben ver boven eenvoudigweg zijn worden gesteld. Wil je meer verbinden met anderen, met moeder aarde, en bovenal met jezelf, dan is het misschien wat voor jou om mee te doen bij De Kleine Stroom.

De Kleine Stroom is een waar de natuur ruimte krijgt, waar je mag ontdekken hoe mooi het is om de controle los te laten en ruimte te geven aan natuurlijke processen. Een plek waar we werken aan een andere samenleving, één waar we weer compleet mens mogen zijn en niet alleen consument. Dit gaat niet vanzelf, het vraagt van je dat je eerlijk wil kijken naar je overtuigingen en oordelen om gevoelens van tekort en angst los te kunnen laten. Loslaten om zuiverder te kunnen zien wat er echt toe doet en beter in staat te zijn naar onszelf en elkaar te luisteren.

Bovenstaande klinkt misschien wel erg serieus maar het is slechts een voorwaarde om samen te kunnen leven. Als we deze (oncomfortabele) stap overslaan blijven we steken in fun om de roep van binnen naar verbinding uit de weg te gaan.

Wat kan je verwachten

Vooral vieren dat we er zijn en ons verbonden weten met elkaar, met de prachtige natuur, met onszelf. Het gaat om zijn maar het is ook leuk om samen wat te doen. Hoe en wat  laten we over aan de inspiratie en aan wat er op dat moment groeit en bloeit, letterlijk en figuurlijk :-). Er is veel mogelijk. Er zijn ruimten voor films, ontmoeting, lezingen, meditatie of massage, er is een kas met, in het seizoen, kruiden en bloemen voor thee, om mee te koken of om te gebruiken voor hun geneeskracht. Er is fruit en er zijn groenten, een pizza-oven en een houtgestookt kooktoestel en er is veel buiten waar de natuur ruimte krijgt, waar je kan zijn en oordeelloos kan ontdekken wat er groeit om je heen en in jou.

Wil jij ook samen het pad van verbinding op? Meld je dan aan en doe mee. Er zijn geen verplichtingen. 

Aanmelden