Gratis coaching

Voor een positieve verandering

Waarom coaching

Loop je privé of op het werk tegen een probleem aan of lukt het je maar niet om te zijn wie je zou willen zijn, misschien kan ik je helpen?

Ik volg een opleiding tot professioneel coach en kan, om ervaring op te doen, gratis coaching aanbieden. Heb je interesse maar twijfel je om contact op te nemen? We starten sowieso met een vrijblijvende kennismaking en als het voor allebei goed voelt dan gaan we door. Weet dat jouw verhaal tussen ons blijft en dat een goede coach vooral empatisch is :-).

Meer weten over mij, kijk dan hier.

Contact opnemen kan via sms, whatapp, telefoon of mail, de contactgegevens vind je hier.

Misschien tot ziens? 

Wat coaching is

NOBCO, de beroepsvereniging voor professionele coaches zegt hierover:
Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Door oefeningen en gesprekken leer je nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Een coach helpt je je doelen te verhelderen en leert je tot oplossingen te komen en hoe je je nieuwe doel blijvend kunt bereiken. Coaching is een vorm van professionele begeleiding op werk of persoonlijk vlak in een gelijkwaardige één-op-éénrelatie van een coach en een coachee of van een coach met een team.

Wikipedia:
Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.[1] Genezing is nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt. Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of therapie, begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen. 

Aardig weetje: Het besturen van een koets werd (rond 1500) coaching genoemd. Coaching is het vervoeren van een waardevol persoon van waar hij was naar waar hij wil zijn. 

Hartelijke groet, Ton Rijsdijk