Vrienden van

De Kleine Stroom

Wil jij je ook meer verbinden met je natuur?

Verbinden met anderen, met moeder aarde, en bovenal met jezelf, dan is het misschien wat voor jou om vriend te worden van De Kleine Stroom.

De Kleine Stroom is een rustplek waar de natuur ruimte krijgt, waar je mag ontdekken hoe mooi het is om de controle los te laten en ruimte te geven aan natuurlijke processen. Een plek waar we werken aan een andere samenleving, één waar we weer compleet mens mogen zijn en niet alleen consument. Dit gaat niet vanzelf. Het vraagt loslaten van overtuigingen, oordelen, van een gevoel van tekort, van angst. Loslaten om zuiverder te kunnen zien wat er echt toe doet.

DKS is er om hieraan ruimte te geven, ruimte om samen met anderen het pad van de verbinding op te gaan want samen leer je meer en is de reis veel leuker.

Als vrienden komen we een aantal keer per jaar samen. In ieder geval vier keer om de seizoenen te vieren. Vooral vieren dat we er zijn maar het is ook leuk om dan samen wat te doen. Hoe en wat  laten we over aan de inspiratie en aan wat er op dat moment groeit en bloeit, letterlijk en figuurlijk :-). Er is veel mogelijk. Er zijn ruimten voor lezingen, meditatie of massage, er is een kas met, in het seizoen, kruiden en bloemen voor thee, om mee te koken of om te gebruiken voor hun geneeskracht. Er is fruit en er zijn groenten, een pizza-oven en een houtgestookt kooktoestel en er is veel buiten waar de natuur ruimte krijgt, waar je kan zijn en oordeelloos kan ontdekken wat er groeit om je heen en in jou.

Wil jij ook samen het pad van verbinding op?
Je bent van harte welkom als je bereid bent om ruimte te geven aan jouw natuur en de natuur om je heen, dus met respect voor alles en iedereen die je hier tegenkomt, inclusief jezelf. Je helpt bij de samenkomsten, inrichten, opruimen en schoonmaken. Wellicht vind je het leuk om daarnaast ook te helpen bij tuinieren of bij klusjes. Verder help je met een geldelijke bijdrage. De Kleine Stroom draait niet om geld, de wereld helaas wel. Er is geld nodig voor instandhouding en aanschaffingen. Hoeveel jij daaraan bijdraagt bepaal je zelf. Ter oriëntatie, met een bijdrage van rond de 1 euro per persoon per week kan deze plek in stand blijven.

Aanmelden voor de vrienden van de Kleine Stroom